Om aktiveringskoden

En aktiveringskod är en unik sekvens av 20 bokstäver och siffror. Du anger en aktiveringskod på My Kaspersky för att aktivera Kaspersky Password Manager med en prenumeration.

Din aktiveringskod länkas till ditt My Kaspersky-konto. Om ditt My Kaspersky-konto redan har en aktiveringskod som är giltig för Kaspersky Password Manager känner programmet igen aktiveringskoden när du ansluter till My Kaspersky med detta konto.

Följande program kan dela en aktiveringskod med Kaspersky Password Manager:

Om du ansluter Kaspersky Password Manager till ett My Kaspersky-konto med en prenumeration för en av dessa program, kan du använda Kaspersky Password Manager utan begränsningar. Även om program inte är anslutna till ett My Kaspersky-konto, kan Kaspersky Password Manager acceptera deras aktiveringskoder och överföra dem till My Kaspersky.

Din aktiveringskod kan hämtas igen om du tappar bort den efter att du har installerat programmet. Kontakta kundtjänsten för att hämta aktiveringskoden igen.